Hoe werkt cover-arbeidsdeskundige?

<!-- Google Tag Manager -->
<script>(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start':
new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0],
j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src=
'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);
})(window,document,'script','dataLayer','GTM-WLG5ZLJ');</script>
<!-- End Google Tag Manager -->

online direct aan de slag ...

De arbeidsdeskundige kan op Cover-arbeidsdeskundige gemakkelijk premie berekenen en offerte aanvragen. U kunt eveneens direct de verzekering online afsluiten. In sommige gevallen vereist de verzekeraar een handtekening op papier. In dat geval ontvangt u een aanvraagformulier per e-mail. De communicatie verloopt hoofdzakelijk per e-mail.

Omdat Cover-arbeidsdeskundige volledig digitaal werkt, hebben wij weinig kosten. Uw voordeel is lagere kosten en een aantrekkelijke premie. Bovendien heeft u direct en online inzicht in de premie. De verzekeringsvoorwaarden vormen de standaard in de markt.

Voor vragen en antwoorden kunt u altijd bij ons terecht. Bel of mail ons. Contact

Direct van uw PC het PDF aanvraagformulier invullen en ondertekenen

U kunt rechtstreeks van uw PC het PDF aanvraagformulier verder invullen en ondertekenen. Volg de instructie en de uitbeeldingen.

1) Kies in het PDF-document voor [Invullen en ondertekenen] (zie afb. 1)
2) Kies [Tekst toevoegen] (zie afb. 2)
3) U kunt met de cursor (muis) op de gewenste plaats gaan staan en u typt het antwoord met het toetsenbord. U kunt ook een kruisje plaatsen u in het gewenste vak. (zie afb. 3)
4) Voor de handtekening, schrijft u akkoord of plaats u de door u aangemaakte handtekening. (zie afb. 4)
5) U slaat het ingevulde document op in een map op uw PC, die u gebruikt voor zakelijke en financiele doeleinden. Noem het document bijvoorbeeld [NVVA verzekering aansprakelijkheid met offertenummer of datum]
6) Beantwoord de mail van cover-nvra.nl en voeg het zojuist opgeslagen PDF document toe.

hoe kan het dat ... ?

Hoe kan het dat Cover-arbeidsdeskundige een veel scherpere premie biedt? 
Er zijn een aantal factoren waardoor wij de lage premie kunnen rechtvaardigen. Wij ontwikkelen in één keer de algemene standaard-verzekering met de ruimst mogelijke verzekeringsvoorwaarden alléén bestemd voor Arbeidsdeskundigen. Onze automatisering werkt slim en efficient. Wij werken niet met grote kantoren en managementlagen, of met accountmanagers en leaseauto's. Wij hebben geen organisatie met torenhoge kosten, zonder dat er een heldere toegevoegde waarde voor u als arbeidsdeskundige tegenover staat. Alle onnodige kosten die wij besparen berekenen wij door in een verlaging van de premie. Omdat wij veel zelfstandige arbeidsdeskundige verzekeren, hebben wij kennis en ervaring opgebouwd. Die toegevoegde waarde vindt u terug in de ruime 'standaard-maatwerk' polisvoorwaarden.