Artikelen

AD Visie nr 5, oktober 2014

 

AD Visie nr 6, december 2014

Over ons, over Cover-arbeidsdeskundige

Cover-arbeidsdeskundige is ontwikkeld voor de arbeidsdeskundige. NVvA-leden hebben bijzondere voordelen en kunnen hier terecht voor relevante (zakelijke) verzekeringen.

Cover-arbeidsdeskundige is een initiatief van Covermij Collectieve Verzekeringen. Wij zijn gespecialiseerd in collectieve verzekeringen voor beroepsorganisaties en brancheverenigingen. Cover-arbeidsdeskundige is de handelsnaam waaronder wij een aantal verzekeringen voor Arbeidsdeskundigen verzorgt. 

Covermij Collectieve Verzekeringen heeft de ambitie om passende en aantrekkelijke verzekeringen op een innovatieve en efficiente manier aan te bieden. Daarom zoeken wij samenwerking met partners zoals beroepsverenigingen en verzekeraars.

Covermij is een vooruitstrevend kantoor en verzorgt verzekeringen voor specifieke doelgroepen. Covermij Collectieve Verzekeringen is ingeschreven bij de AFM onder nummer 12046173. Collega's hebben ieder een eigen specialisatie. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met collectiviteiten voor beroepsorganisaties. Onze ervaring en expertise stelt de beroepsorganisatie in staat om aantrekkelijke collectieve verzekeringen aan haar leden te bieden. Cover-arbeidsdeskundige plaatst het belang van de leden voorop.

 

Aantal portalen online

15,0

Aantal beroepsorganisaties

22,0

Aantal bezoekers per maand (zzp'ers en ondernemingen, cijfers 2018)

3.654

Aantal verzekerden (zzp'ers en ondernemingen, cijfers 2018)

1.875

Aantal landen actief

1